Працівники центру соціальних служб здійснили робочий виїзд в с.Телешівка

Дата: 10.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 1020

Працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснили виїзд в село Телешівка, де було відвідано багатодітну родину, яка опинилась у складних життєвих обставинах.

Під час виїзду працівниками Центру було виявлено, що  мати, яка виховує трьох неповнолітніх дітей та немовля (3.5міс.), мала ознаки алкогольного сп’яніння та поводиться агресивно. Діти були дуже налякані.

У зв’язку із ситуацією, що виникла, працівники Центру  викликали працівників національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 та органи місцевої влади. Після того, як працівники поліції за згодою жінки провели швидкий тест на вміст алкоголю та виявили перевищення норми у 20 разів. Було  прийнято рішення доправити дітей разом з матір’ю до дитячого відділення  КНП «Рокитнянської центральної районної лікарні», де було здійснено медичний огляд дітей. Лікарем було встановлено, що немовля потребує  поміщення в стаціонарне відділення для подальшого обстеження.

Мати поводилась вкрай агресивно, вживала нецензурну лексику, намагалась самовільно покинути лікарню разом з дітьми. Повторно викликали патруль поліції для встановлення порядку. На даний час діти знаходяться в дитячому відділенні під наглядом медичного персоналу. З матір’ю, що перебуває вдома була проведена бесіда щодо наслідків неналежного виконання батьківських обов’язків. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь