Щодо ремонту доріг

Дата: 07.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 514

У зв’язку з численними зверненнями жителів Рокитнянщини щодо ремонту дорожнього покриття вулиць населених пунктів Рокитнянської селищної ради виникла потреба у роз’ясненні процедури проведення   поточного та капітального ремонту за кошти місцевого бюджету. Перед початком ремонтних робіт необхідно скласти дефектний акт із зазначенням видів та обсягів робіт, що в даний час ускладнюється погодними умовами.   

Далі необхідно виготовити кошторисну документацію. Якщо вартість послуг з виготовлення кошторису не перевищує 50 тис.грн., закупівля послуг здійснюється із застосуванням спрощеної процедури торгів. Тендерні закупівлі в Україні проводяться через систему електронних торгів Prozorro на акредитованих торгових майданчиках Prozorro. Тендери оголошують на покупку товарів, послуг або робіт. Переможцем система обирає того Учасника, який на аукціоні запропонував найменшу ставку, а також чиї умови відповідають тендерній пропозиції Замовника. Після проходження процедури закупівлі і визначення переможця укладається договір на виконання послуг або робіт.

Тендери на закупівлю послуг з поточного ремонту дорожнього покриття вулиць населених пунктів Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області проводяться із застосуванням процедури Відкритих торгів, у якій беруть участь суб'єкти господарювання усіх форм власності. Це основна процедура проведення закупівель і тендерів, що застосовується для закупівлі товарів, послуг вартість яких перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень. Починається з подачі і розкриття пропозиції на акредитованих майданчиках Prozorro. Учасники ставлять питання стосовно тендеру, а Замовник відповідає. Потім проводиться аукціон на зниження ціни і визначається краща пропозиція.

Етапи тендеру: подання пропозицій, аукціон, кваліфікація, підписання договору. Мінімальна кількість учасників: 2.

Строк подання пропозиції протягом етапу "Подання пропозицій"  - не менше 15 днів.

Строк подання запитань: не пізніше ніж за 10 днів до закінчення етапу "Подання пропозицій".

Строк подання вимоги до Замовника на умови тендеру: не пізніше ніж за 10 днів до закінчення етапу "Подання пропозицій".

Строк подання скарги в Антимонопольний Комітет України на умови тендеру: не пізніше ніж за 4 дні до закінчення етапу "Подання пропозицій".

Строк подання вимоги до Замовника на етапі "Кваліфікація": протягом 10 днів з моменту дискваліфікації учасника, або визначення переможця.

Строк подання скарги в Антимонопольний Комітет України на етапі "Кваліфікація": протягом 10 днів з моменту дискваліфікації учасника або визначення переможця.

Після завершення процедури оскарження з переможцем укладається договір, який публікується в системі Prozorro. Також публікується інформація по відхилених пропозиціях. Строк виконання послуг з поточного ремонту вулиць та робіт з капітального ремонту  визначається договором.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь