Вакцинація - єдиний ефективний спосіб захистити себе від COVID-19.

Дата: 07.06.2021 14:06
Кількість переглядів: 740

Фото без описуІнфекційні захворювання  з давніх часів були  великим лихом для людства. Епідемії частіше забирали життя людей і у більших кількостях, аніж війни та стихійні лиха. Щеплення стали ефективним способом попередження і мінімізації поширення хвороб, від яких раніше страждало людство. За допомогою вакцин перемогли натуральну віспу, в тисячі разів знизили захворюваність на кір, поліомієліт та черевний тиф. Тож не дивно, що сьогодні медики остерігаються масових відмов від щеплень, які можуть призвести до зворотного процесу.

Необхідність у проведенні вакцинації  на власному прикладі показали працівники Рокитнянської селищної ради, які 05 червня зробили щеплення вакциною комірнаті, виробництва Пфайзер Менюфекчуринг Бельгія НВ проти гострої респіраторної хвороби Covid 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Медики повідомляють, що і досі залишається багато тих, хто зовсім відмовляється від щеплень. Причини різні – релігійні переконання, сумніви в якості вакцини, банальна людська  безвідповідальність. Але наслідки – для всіх однакові: людина стає беззахисною перед важкими смертельними хворобами, які вдалося викорінити якраз завдяки щепленням.

Вакцинація допоможе сформувати імунітет до вірусу. У відповідь на введення вакцини організм певним чином формує імунну відповідь, яка захистить від важкого перебігу та ускладнень хвороби.

Станом на 05 червня 2021 року на території громади вакциновано 126 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь