Одним з важливих напрямків роботи селищної ради є соціальний захист населення

Дата: 07.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 387

Фото без описуВідділом охорони здоров’я та соціального захисту населення здійснюється прийом громадян з питань надання різних видів державних допомог, пільг, компенсацій та субсидій, у селах є уповноважений працівник сільської ради, який забезпечує прийом документів на всі види допомог.

Укладено Угоду про взаємодію між відділом охорони здоров’я та соціального захисту населення Рокитнянської селищної ради та управлінням соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення. Завдяки цьому відділом своєчасно проводиться виплата фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, а також щоденно, прийняті спеціалістами відділу у повному комплекті документи, передаються до управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації для призначення  та виплати соціальних допомог та субсидій (за травень - 106 заяв на призначення державних допомог та субсидій)

Протягом травня звернулося 530 мешканців Рокитнянської ТГ, які отримали першу інформацію з питань надання соціальної допомоги, субсидії і соціальних послуг та процедури їх призначення (хто має право на призначення допомоги, які документи потрібно подати, куди потрібно звернутися з того чи іншого питання, де одержати певну довідку, консультацію тощо), отримали інформацію про стан розгляду раніше поданої заяви на призначення допомоги, субсидії.

Здійснено відшкодування вартості лікарських засобів для лікування цукрового та нецукрового діабету: ТОВ «Рецепти життя», ТОВ «Подорожник Київ», КП «Аптека № 1»;

Здійснено відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань населення, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС: КП «Аптека №1», ТОВ «Подорожник Київ».

Здійснено розподіл виділених бюджетних асигнувань між підпорядкованими структурними підрозділами.

Внесено паспорти бюджетних програм та додаткові бюджетні запити на утримання закладів, що надають соціальні послуги дітям, які опинились у складних життєвих обставинах, підтримка функціонування дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також первинної медичної допомоги населенню, що надається центрами первинної медичної (медико-санітарної) допомоги.

Спеціалісти відділу прийняли участь у нараді щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції, операції Обєднаних сил.

Велика увага у відділі приділяється підвищенню рівня професіоналізму. Проводяться оперативні наради, на яких вирішуються складні випадки при вирішенні права на призначення соціальних виплат, приймаються рішення щодо розв’язання спірних питань між спеціалістами відділу та відвідувачами.

Відділ працює у напрямку забезпечення якісного виконання покладених на нього завдань в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь