Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області інформує

Дата: 07.06.2021 12:07
Кількість переглядів: 517

Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області повідомляє, що 07 червня 2021 року відбудеться аукціон по процедурі відкритих торгів на закупівлю послуг  з поточного ремонту дорожнього покриття по вулиці Вокзальна в смт Рокитне Київської області.  

Після завершення періоду оскарження, який триватиме до 17.06.2021, у разі відсутності скарг учасників аукціону, з переможцем торгів буде укладено договір на надання послуг з поточного ремонту вулиці Вокзальна в смт Рокитне.

Розробляється кошторисна документація з нанесення дорожньої розмітки вулиць населених пунктів Рокитнянської селищної ради.

Інспекторами з благоустрою відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради проводиться робота з власниками та орендарями щодо видалення бур’янів та порослі на територіях підприємств, установ та організацій усіх форм власності, приватних підприємців. Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» від 28.04.2021 № 1423-ІХ невжиття заходів по боротьбі з бур’янами тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь