Відбулася чергова щотижнева апаратна нарада

Дата: 07.06.2021 12:05
Кількість переглядів: 366

07 червня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів апаратну нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету селищної ради Таїсією Ігнатьєвою та керівниками структурних підрозділів селищної ради.

Під час наради обговорено актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, економіки, культури, освіти, галузі господарства та інші. Акцентувалася увага на заходах щодо подальшого забезпечення політики відкритості та прозорості дій влади, доступу до публічної інформації, а також висвітлення інформації про важливі події в громаді на офіційному веб-сайті Рокитнянської селищної ради.

В ході наради кожен керівник прозвітував про пророблену роботу за попередній тиждень та окреслив заходи на найближчий період.

Юрій Андрійович звернув увагу на деякі недоліки і наголосив: "Роботи виконано багато, але розслаблятися зарано. Тому продовжуємо плідно працювати".

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів селищної ради та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь