Виїзд працівників центру соціальних служб в села Синява, Бушеве, Ольшаниця

Дата: 03.06.2021 17:02
Кількість переглядів: 720

Працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради  та працівник служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради,  здійснили  виїзд  в села Синява, Бушеве, Ольшаниця. Було відвідано 5 сімей, а саме: багатодітні родини,  сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

В сім’ях, які знаходяться у складних життєвих обставинах та потребують підвищеної уваги,  було проведено огляд житлово-побутових умов проживання дітей. Під час виїзду у селі Ольшаниця одна із багатодітних сімей було виявлено, що через негоду, яка вирувала на цьому тижні, родина втратили переважну більшість городини та потребують допомоги.

Фото без опису

Працівниками Центру з метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх під час канікул, була проведена роз’яснювальна бесіда з батьками. Батьків попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків щодо утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей (ст.51 Конституції України). Надано рекомендації щодо організації дозвілля для дітей та недопустимості вживання алкогольних напоїв та наркотичних засобів. Також було попереджено про відповідальність батьків згідно ст.180 та ст. 184.ч.1. Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь