Звіт діяльності відділу культури, молоді та спорту за травень 2021 року

Дата: 02.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 682

Фото без описуВпродовж травня 2021 року працівниками відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради спільно із трудовими колективами закладів культури нашої громади (комунальні заклади: «Центральний будинок культури», «Селищний будинок культури», «Публічна бібліотека», «Музична школа», сільські будинки культури, сільські клуби, бібліотеки-філії), колективом Дитячої юнацької спортивної школи було проведено низку культурно-масових та спортивних заходів.

У галузі культури:

До Великодніх свят 02 травня в усіх будинках культури, сільських клубах та бібліотеках громади було проведено культурно-мистецькі заходи з гурткової роботи – підготовлено та презентовано пасхальні поробки, прикраси та писанки до свята Пасхи. 

9 травня з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відділом культури, молоді та спорту під керівництвом владних структур місцевого самоврядування було проведено святковий урочистий концерт-мітинг з покладанням квітів до могил загиблих воїнів.

В бібліотечних закладах громади було організовано та проведено конкурси малюнків, книжково-ілюстраційні виставки, тематичні викладки літератури, години пам’яті, інформаційні хвилинки, виховні бесіди тощо до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, до Дня матері, до 150-річчя від Дня народження Василя Стефаника, до Дня Європи, до Дня вишиванки тощо.

11 травня з нагоди Дня матері в обрядовій залі Центрального будинку культури селища Рокитне працівниками відділу культури, молоді та спорту спільно із працівниками служби у справах дітей та сім’ї було проведено святковий концерт для багатодітних матерів, матерів-вихователів прийомних дітей, матерів та дружин загиблих воїнів на Сході країни.

Колективом музичної школи впродовж травня було проведено перевідні академічні концерти та випускні іспити з фаху та музично-теоретичних дисциплін, загальношкільні батьківські збори та концерт випускників «Прощавай школо!».

У галузі спорту:

07 травня 2021 року на території спортивного комплексу «Рокитне» відбулося відкриття нового літнього спортивного сезону. Цього дня були проведені змагання з футболу за Суперкубок Рокитнянської селищної територіальної громади серед дитячо-юнацьких команд.

09 травня до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні були проведені тематичні спортивно-масові заходи:

  • територіальні  шахові турніри серед дорослих, дітей та молоді в шаховому клубі с. Синява;
  • територіальний  турнір з шашок серед дорослих в приміщенні  спортивного комплексу «Рокитне».

19 травня на спортивному майданчику з синтетичним покриттям Рокитнянського закладу загальної середньої освіти №3 було проведено перший турнір з футболу за Суперкубок Рокитнянської селищної територіальної громади серед ветеранських команд сезону 2021 року.

Також у травні було розроблено та подано  на  розгляд виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради проєкт комплексної програми підтримки та розвитку молоді Рокитнянської селищної територіальної громади "Молодь Рокитнянщини" на 2021-2025 роки; проєкт норм витрат на проведення спортивних і молодіжних заходів та військово-патріотичних ігор.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь