Міжнародний день захисту дітей на Рокитнянщині

Дата: 01.06.2021 15:19
Кількість переглядів: 690

Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Фото без опису

01 червня 2021 року за ініціативи Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова в Центральному парку селища Рокитне відбулись урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей. 

Фото без опису

З нагоди свята малечу, їх вихователів, батьків та гостей привітала начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет, яка щиро зичила кожній дитині щастя, радості, міцного здоров’я, гарного майбутнього і здійснення всього задуманого. 

Фото без опису

Дзвінкі голосочки юних талантів линули на все селище, а перехожі охоче долучались до щирих пошановувачів дитячого співу, поетичності та танцю. 

Фото без опису

Під час свята на дітей чекали солодощі. Та на цьому веселощі не завершилися. Радісних, переповнених позитивних емоцій діток очікували розваги – майстер-класи з декоративно-мистецької творчості, ляльковий театр з виставою "Пан Коцький" (керівник Бурлакова Світлана Василівна), батути, різноманітні ігри, квести, аніматори, конкурс малюнків на асфальті, фотозйомка на крутих яскравих поліцейському та пожежному автомобілях та фотозона з дивовижними янголятами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Фото без опису

Рокитнянська селищна рада висловлює щиру вдячність за співпрацю та благодійну допомогу в проведенні заходів: депутату Рокитнянської селищної ради, генеральному директору ТОВ "РКДЗ" Богдану Свинарчуку, директору ТОВ "КСЛ" Василю Першину, відділу освіти селищної ради і, звичайно, за активну участь творчим колективам Центрального і селищного будинків культури, Центру дитячої та юнацької творчості селищної ради, а також всім, хто долучився до організації дитячого свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь