Звіт про роботу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради за травень 2021 року

Дата: 01.06.2021 09:03
Кількість переглядів: 674

Фото без описуВідділ житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради повідомляє про те, що за період з 01 квітня по 1 червня було проведено поточний ремонт дорожнього покриття  струменевим методом  в селищі Рокитне по вулицях: Шкільна, Садова, Лісна, Гайова, Жовтнева, Кооперативна, Прорізна, Князя Володимира, Волі, Патріотична, Освіти, Щорса, Тополева, Телешівська, Набережна, Ігоря Зінича до моста.

Проведено тендери на поточний ремонт дорожнього  покриття  (вартість ремонтних робот яких перевищує 50 тис. грн.) в смт Рокитне по вулицях: Першотравнева, Вокзальна, Незалежності, Заводська, Ентузіастів.  По вул. Першотравневій  тендер проводився за спрощеною процедурою  закупівлі. Переможцем визнано ПП "АВТОБАН-А.С.А." На сьогодні ремонтні роботи дорожнього покриття по вул. Першотравневій завершено відповідно до укладеного договору.

Завершено процедуру відкритих торгів ( вартість ремонтних робіт яких дорівнює або перевищує 200 тис. грн.) по вул. Вокзальній. Переможцем на виконання ремонтних послуг за результатами аукціону обрано ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ -ВР". Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Вокзальній розпочнеться в червні місяці.

По вулицям Незалежності, Заводській та Ентузіастів процедури відкритих торгів були скасовані, в зв’язку з тим що жоден з учасників не надав документів відповідно до умов тендерної документації. 

З першого червня по вищевказаним вулицях буде повторно оголошено тендерну процедуру відкритих електронних торгів.

Зроблено  поточний ремонт ( до 50тис. грн..) білощебеневого покриття  частини вул.Ніколаєва.

Розробляеться проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Космонавтів.

В с. Запруддя зроблено поточний ремонт дорожнього покриття ( до 50 тис. грн.) вулиць Гагаріна та Жовтнева. На вулицю Академіка Корольова розроблена кошторисна документація для проведення процедури  відкритих електронних торгів.

В селі Калинівка проведено поточний ремонт ( до 50 тис. грн.) вулиць Молодіжна і Садова.

Заплановано провести поточний ремонт дорожнього покриття в селі Ромашки по вул.. Першотравневій; в селі Острів по вулицях Росьова, Лесі Українки, Шевченка.

Проведено закупівлю енергоощадних лампочок для вуличного освітлення в кількості 400 штук та 10 таймерів тижневих на суму 40110,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь