Довідник робітничих професій: оператор котельні

Дата: 01.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 457

Фото без описуОператор котельні забезпечує безаварійну експлуатацію обладнання котельні (парові та водогрійні котли, що працюють на газоподібному і рідкому паливі), трубопроводів котельні, обладнання водопідготовки, допоміжного обладнання.

Робітник проводить пуск і зупинку котлів, стежить за справністю контрольно-вимірювальних приладів, рівнем води в котлах, тиском та температурою пари, води й відхідних газів. Регулює горіння палива. Веде змінну документацію. Чистить арматуру та прилади котла. Бере участь у ремонті устаткування, яке обслуговує.

За сприяння служби зайнятості безробітні можуть безоплатно здобути професію оператора котельні у центрах професійно-технічної освіти в Дніпрі, Івано-Франківську, Львові, Рівному, Сумах та Харкові. З 7 червня в Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ розпочнеться навчання усіх охочих за цим фахом. Термін навчання - 4,5 місяці. Витрати на проїзді проживання – за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо Ви маєте повну загальну середню освіту та хочете здобути цю професію – телефонуйте (04562) 5-22-61, і фахівець з організації профнавчання Оксана Гулакова надасть необхідну інформацію.

Дізнавайтеся більше та навчайтеся з нами!

#КОЦЗ #Рокитне_філія #служба_зайнятості #послуги #my_profession #профнавчання #довідник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь