Проведено щотижневу апаратну нараду

Дата: 31.05.2021 16:48
Кількість переглядів: 519

31 травня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів апаратну нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету селищної ради Таїсією Ігнатьєвою, керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств селищної ради.

Фото без опису

В ході наради керівник громади заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію у галузях охорони здоров’я, освіти, фінансового управління та соціальної сфери. Проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період, а це: вирішення поточних питань соціально-економічного напрямку, робота з об’єктами комунальної власності, благоустрій території громади, порядок переоформлення субсидій, стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Окрема увага на апаратній нараді була приділена підготовці і проведенню Міжнародного дня захисту дітей в Рокитнянській громаді. Начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет та начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Круть доповіли, що з нагоди свята в Центральному парку селища планується ряд заходів та запросили всіх долучитися до свята.

Фото без опису

По завершенню наради керівництвом громади присутнім керівникам надані відповідні доручення та визначені терміни їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь