Щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 31.05.2021 14:59
Кількість переглядів: 501

31 травня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів щотижневу нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанною Головіною, начальником відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігорем Лалаком та директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без опису

На початку наради Юрій Андрійович проінформував про ситуацію, яка склалася в Рокитнянській громаді внаслідок інтенсивних опадів 28 травня 2021 року. За його словами, всі дороги громади розчищено від повалених дерев, проте роботи з розчищення території ще тривають.  

"На жаль, інтенсивна злива, град та шквальний вітер, що змивали грунт, пiсок, сміття, призвели до підтоплень деяких ділянок вулично-дорожньої мережі. Наразі громаду після наслідків негоди прибирає спецтехніка та працівники комунальних підприємств селищної ради", - зазначив керівник громади.

В ході наради представники вищезазначених служб звітували про діяльність своїх служб за минулий тиждень: директор комунального підприємства "Рокитнеблагоустрій" Юрій Сахно доповів, що тривають роботи з ліквідації наслідків негоди: залучено більшу кількість бригад та спецтехніку. Також проводиться коригування роботи системи вуличного освітлення та продовжуються роботи з благоустрою громади: санітарне прибирання територій, покіс трави, обрізка старих насаджень, розчищення від чагарників узбіч доріг. Директор комунального підприємства "Рокитне ЖЕП" Сергій Лузанчук зазначив, що працівниками підприємства проводяться ремонти покрівель і парадних у житлових будинках. Начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак доповів про стан коригування проектної документації по будівництву полігону твердих побутових  та про стан розроблення проектної документації по облаштуванню кладовища по вул. Окружній в смт Рокитне. А також наголосив про необхідність утворення робочої групи з розгляду питання реконструкції існуючого комплексу спортивних майданчиків Житньогірського ЗЗСО. Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанна Головіна повідомила про те, що 31.05.2021 з переможцем аукціону ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ-ВР" підписується договір на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Вокзальна в смт Рокитне. Одразу після підписання договору у червні 2021 року роботи з капітального ремонту вулиці Вокзальна будуть розпочаті. Також готується документація на проведення робіт з нанесення вуличної розмітки доріг і пішохідних переходів по Рокитнянській громаді.  

По завершенню наради Юрій Андрійович дав доручення підготувати матеріали для оголошення тендеру на вивіз твердих побутових відходів по селах: Запруддя, Маківка Нова Маківка, Телешівка та опрацювати питання щодо наявності ресурсу для проведення капітального ремонту позашкільного навчального закладу спортивного профілю Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянська дитячо-юнацька спортивна школа"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь