Заходи з нагоди Дня захисту дітей

Дата: 28.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 678

З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей працівниками Центру соціальних служб було проведено засідання круглого столу для прийомних батьків та батьків – вихователів. 

Фото без опису

На засіданні був присутній заступник голови Рокитнянської селищної ради  Білоцерківського району Київської області Конопчук Олександр Григорович, керуюча Рокитнянським відділенням «Приватбанку» Крупка Людмила Василівна, спеціаліст центру надання адміністративних послуг Рокитнянської селищної ради  Білоцерківського району Київської області Сатир Валентина Миколаївна.

Фото без опису

На засіданні розглядалися питання, що є актуальними на даний час для батьків-вихователів та прийомних батьків. Одним з ключових питань, яке висвітлила Крупка Л. В., було кредитування та робота з кредиторською заборгованістю. Фахівець з соціальної роботи Киричок О.А. продовжила тему та донесла до відома Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту споживачів при врегулюванні простроченої заборгованості» від 19.03.2021 № 4241. Сатир В.М. висвітлила інформацію щодо змін в оформленні субсидій для населення. Директор Центру соціальних служб розповіла про постановку на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відповідно до Закону України «Про забезпечення  організаційно-правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» від 13.01.2005 № 2342-IV. Разом з прийомними батьками та батьками-вихователями було обговорено питання про створення на функціонування послуги патронату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь