Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекта документа державного планування містобудівної документації «Генеральний план села Насташка Рокитнянського району Київської області»

Дата: 27.05.2021 15:20
Кількість переглядів: 617

  1. На підставі Рішення 361 Насташівської сільської ради Рокитнянського району Київської області від 17серпня 2018 року «Про розробку містобудівної документації для сіл Насташка та Колісникове Насташівської сільської ради Рокитнянського району Київської області» та керуючись вимогами Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» триває розробка генерального плану села Насташка, а також стратегічної екологічної оцінки до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

  2. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування Рокитнянська селищна рада Білоцерківського  району Київської області.

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: 28.05.21 р. і триває до 11.06.21 р. включно (15 днів з дня оприлюднення Заяви на офіційному сайті Замовника).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді на поштову адресу: вул. Першотравнева, 5, смт Рокитне, Київська область, 09601 та в електронному вигляді на електронну скриньку: rokytne04@ukr.net.

Відповідальна особа за розгляд пропозицій І. В. Лалак, відділ архітектури та містобудування Рокитнянської селищної  ради  Київської області. 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної  Рокитнянська селищна рада; адреса: вул. Першотравнева, 5, смт Рокитне, Київська область, 09601.

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції, поштова, електронна адреса та строки подання зауважень і пропозиційРокитнянська селищна рада; поштова адреса: вул. Першотравнева, 5, смт Рокитне, Київська область, 09601; електронна адреса: rokytne04@ukr.net; строки подання зауважень і пропозицій: від 28.05.21 р. до 11.06.21 р. включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Рокитнянська селищна рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекта документа державного планування: відсутня.

 

 

Селищний голова                                                                 Юрій БОГДАНОВ

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  проекта документа державного планування містобудівної документації «Генеральний план  села Насташка Рокитнянської селищної ради Київської області» ЗАВАНТАЖИТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь