У центрі селища Рокитне відбувся мітинг щодо підвищення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення

Дата: 24.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 1028

Нещодавно у КП "Рокитне водоканал" повідомили про заплановане підвищення тарифу на централізоване водопостачання і водовідведення. Жителі громади цією новиною обурені… Тому 24 травня 2021 року у центрі селища Рокитне відбувся мітинг щодо недопущення підвищення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

Фото без опису

Із представниками громадськості зустрівся Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та директор комунального підприємства "Рокитне водоканал" Олексій Ніколенко. Керівництво громади вислухали позицію учасників мітингу щодо питань тарифної політики.

Фото без опису

Наболіло. Саме так можна передати стан людей, які приймали участь у цих зборах. Мешканці громади були обурені підняттям тарифів на воду та водовідведення. Люди висловили думку, що просто не "потягнуть" таких тарифів.

Відповідаючи на запитання учасників зборів, Юрій Андрійович та Олексій Віталійович пояснили, які чинники впливають на зміну вартості окремих складових структури тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

В разі неприйняття тарифів Рокитнянська селищна рада має дотувати різницю між економічно обґрунтованими тарифами та затвердженими.

По завершенню мітингу керівництвом громади вирішено додатково вивчити порядок та правильність нарахування тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь