Щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 17.05.2021 12:00
Кількість переглядів: 548

17 травня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів щотижневу нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанною Головіною, начальником відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігорем Лалаком та директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

На початку наради Юрій Андрійович повідомив про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 по Рокитнянській територіальній громаді станом на 17 травня 2021 року. Пацієнтів, що зараз хворіють на COVID-19 - 41 особа. Всього захворівших дітей 147, з них 104 в цьому році. Медичних працівників – 144, в 2021 році – 76.

Далі, в ході наради представники вищезазначених служб звітували про діяльність своїх служб за минулий тиждень: директор комунального підприємства "Рокитне ЖЕП" Сергій Лузанчук доповів, що працівниками підзвітної служби здійснено капітальний ремонт внутрішньобудинкової системи водовідведення по вулиці Вокзальна та продовжуються планові ремонти покрівель багатоповерхових будинків в смт Рокитне. Директор комунального підприємства "Рокитне водоканал" Олексій Ніколенко зазначив, що здійснено ремонт первинного відстійника першої лінії очистки КОС. Директор комунального підприємства "Рокитнеблагоустрій" Юрій Сахно наголосив, що проводиться  коригування роботи системи вуличного освітлення у селищі Рокитне та тривають роботи з благоустрою громади: покіс трави, обрізка гілок, кущів та дерев по вулицях та скверах, прибирається сміття та фарбуються лавки в місцях масового відпочинку громадян. Начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак зазначив, що підготовлена документація на чергову сесію селищної ради про фінансування проекту "Будівництво полігону твердих побутових відходів в смт Рокитне Київської області" і проекту по благоустрою кладовища по вулиці Окружна смт Рокитне Білоцерківського району Київської області. Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанна Головіна повідомила про те, що роботи з поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Першотравнева в смт Рокитне виконано на 95 %. Після завершення процедури відкритих торгів з переможцем аукціону буде підписано договір на ремонт дорожнього покриття вулиці Вокзальна в смт Рокитне та виконані роботи з поточного ремонту.

По завершенню наради Юрій Андрійович кожному із присутніх дав відповідні доручення та вказівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь