Спільний виїзд

Дата: 13.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 340

Працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради разом з працівниками служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради  здійснили спільний виїзд по смт. Рокитне та в села Савинці та Бирюки, відвідали 7 сімей, а саме: багатодітні родини, сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

У родині про яку надійшло повідомлення, здійснено оцінку потреб сім’ї/особи та відкрито соціальну картку сім’ї/особи. Сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах було рекомендовано покращити умови проживання, дотримуватись санітарно-гігієнічних умов проживання. Такі родини у подальшому регулярно відвідуються та контролюються. За результатами виїзду було направлено лист до Білоцерківського районного відділення поліції №1 щодо встановлення місця перебування матері, яка не виконує свої батьківські обов’язки та зловживає спиртними напоями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь