Нарада щодо організації та відзначення Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 12.05.2021 16:14
Кількість переглядів: 476

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. У малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це мають відповідати дорослі. 12 травня під головуванням заступника Рокитнянського селищного голови Олександра Конопчука відбулась нарада щодо організації та відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.

Фото без опису

Під час наради учасники висловили свої пропозиції до сценарного плану та обговорили основні організаційні питання щодо заходів в рамках Міжнародного дня захисту дітей, для того, щоб навіть в умовах карантину дати дітям відчути моменти щастя і турботи зі сторони дорослих.

У нараді взяли участь начальник відділу культури, молоді та спорту Світлана Полив'ян, начальник відділу освіти Сергій Діренко, начальник служби у справах дітей та сім'ї Людмила Секрет, директор Центрального будинку культури Олена Горова, соціальний працівник Центру соціальних служб Оксана Киричок, директор музичної школи Валентина Жирко, інспектор ювенальної превенції Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області Діана Дідик, директор Центру дитячої та юнацької творчості Валентина Лосіцька.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь