Нарада із начальниками структурних підрозділів селищної ради та директорами комунальних підприємств

Дата: 12.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 400

12 травня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїм заступником Олександром Конопчуком, керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету селищної ради Таїсією Ігнатьєвою, начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанною Головіною, начальником відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігорем Лалаком та директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Під час наради Ігор Лалак наголосив, що направлено листи Рокитнянської селищної ради до Служби автомобільних доріг у Київській області щодо невідкладного ремонту дорожнього покриття вулиць Висока і Ігоря Зінича та ремонту автобусної зупинки по вулиці Ігоря Зінича та регулярного прибирання сміття по вказаних вулицях, оскільки дані вулиці знаходяться на обслуговуванні цієї Служби. Також зазначив, що працівниками відділу вноситься інформація в електронну систему у сфері будівництва.

Жанна Головіна проінформувала, що закупівлю лампочок для вуличного освітлення з цоколями Є27 та Є40 буде здійснено в кількості згідно заяв, поданих старостами сіл та комунальним підприємством Рокитнянської селищної ради "Рокитнеблагоустрій". З переможцем аукціону, що відбувся на базі електронної системи публічних закупівель України ProZorro, укладено договір на виконання робіт з поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Першотравнева в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області. Ремонтні роботи з ремонту дорожнього покриття вулиці Першотравнева розпочато 12 травня 2021 року.

Директори комунальних підприємств селищної ради зазначили, що їхні підприємства працюють у штатному режимі.

По завершенню наради Юрій Андрійович дав ряд доручень, а саме:

  •  організувати роботу щодо розроблення проектної документації по благоустрою кладовища по вулиці Окружна смт Рокитне Білоцерківського району Київської області;
  •  організувати роботу щодо розроблення детального плану території по вулиці Незалежності смт Рокитне Білоцерківського району Київської області (територія "Спортивного комплексу "Рокитне" і центральний парк та прилеглих до них територій);
  •  з метою визначення пріоритетності об’єктів для фінансування в 2022 році, підготувати перелік наявної та необхідної до розроблення проектної документації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь