На Рокитнянщині відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї

Дата: 11.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 429

Два із найбільш душевних свят - День матері та День сім’ї уже стоять на порозі. Відтак є вагомий привід для кожного з нас виразити свою прихильність, вдячність та повагу за недоспані ночі та велике добре серце своїй дорогій матусі.

Традиційно у травні, коли відбувається весняний розквіт всього живого на землі, в Україні відзначаються ці два свята, які, напевно, є найтеплішими у житті кожної людини. День матері відзначають у другу неділю травня, а Міжнародний день сім’ї – 15 травня. Не залишилась байдужою до цих прекрасних свят і Рокитнянщина.

Фото без опису

11 травня 2021 року у обрядовій залі Центрального будинку культури зібралося багато жінок – матерів: дружин і матерів воїнів АТО/ООС, прийомних матерів, багатодітних жінок, опікунів і просто жінок. Для кожної матері був влаштований святковий концерт з нагоди возвеличення і шани МАТЕРІ та її дорогоцінної ролі в сім’ї! Адже для кожного з нас найважливішою та найріднішою людиною є матуся. Можна мати кілька братів і сестер, народити багато дітей, не один раз знайти нове подружжя, і навіть бабусь із дідусями у нас по двоє. І тільки мама - на все життя одна, єдина, неповторна і найрідніша!

Фото без опису

На початку святкового концерту усіх матерів із цим зворушливим святом привітав Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов. У своїй шанобливій промові він дякував усім берегиням людського роду за ніжний прояв турботи і уваги до кожної дитини, за мудрість і терпіння, за працю й неймовірні старання, за душевне тепло і спокій, за найвищу материнську любов! Дякував кожній жінці, яка подарувала Україні хоча б одне нове життя! Дякував кожній матері, дружині, коханій за кожне втрачене у бою життя її рідних чоловіків, дітей та коханих! Дякував усім матерям, за те, що ми – живемо!

Фото без опису

Після чого Юрій Андрійович вручив присутнім матерям, дружинам і матерям воїнів АТО/ООС, прийомним матерям і багатодітним жінкам Подяки селищної ради, грошові винагороди та квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Святкові урочистості продовжили виступи талановитих співочих дітей Рокитнянщини та вокалістки громади. Діти презентували пісні й вірші про маму, вокалісти дарували милозвучні пісні про велич матері та неньки України.

Фото без опису

В залі панувала радість від душевного свята, гордість за українських матерів та дивовижна краса української жінки – матері! Сім'я для кожного з нас має бути джерелом любові, вірності, поваги, турботи і захисту − тією основою, без якої не може існувати людина. Адже саме сім'я є початком і центром життя кожної людини.

В День матері дякуймо єдиній людині, яка любить нас абсолютною любов'ю – МАТЕРІ! Не жалкуймо слів любові і подяки за її працю і терпіння. Бо ріднішої людини у світі – немає!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь