Відкриття спортивного сезону

Дата: 11.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 580

7 травня 2021 року на території спортивного комплексу «Рокитне» відбулося відкриття нового спортивного сезону з щорічного турніру з футболу за Суперкубок Рокитнянської територіальної громади серед дитячо-юнацьких команд сезону 2021 року. На заході були присутні в.о. Рокитнянського селищного голови Шимченко Юрій Леонідович і заступник селищного голови Конопчук Олександр Григорович, які привітали юних спортсменів і побажали їм цікавої результативної гри.

За перемогу змагалися кращі команди сезону 2020 року - Синявський опорний заклад освіти і Рокитнянський заклад загальної середньої освіти №3.

За результатами проведеного матчу з рахунком 3:1  перемогла команда Синявського ОЗО.

Очільники громади вручили призерам турніру - команді Рокитнянського закладу загальної середньої освіти №3 диплом, грамоти і медалі, а переможцям - команді Синявського опорного закладу освіти, ще й перехідний Суперкубок Рокитнянської територіальної громади. Футболіст команди Синявського ОЗО Коломієць Володимир отримав статуетку „Кращий гравець”.

Вже традиційно 09.05.2021 року до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Рокитнянської селищної ради були проведені тематичні спортивно - масові заходи.

В шаховому клубі с.Синява пройшли територіальні  шахові турніри серед дорослих і серед дітей та молоді.

За результатами проведених змагань серед дорослих І місце виборов - Демчишин Анатолій, ІІ- Фещенко Михайло, ІІІ - Чапала Анатолій; серед дітей та молоді - І місце Яблонський Сергій, ІІ - Яблонський Святослав  і ІІІ - Рудяка Сергій.

В приміщенні спортивного комплексу «Рокитне» відбувся територіальний турнір з шашок серед дорослих з такими результатами: І місце –  Хоменко Микола, ІІ -  Шевченко Володимир і ІІІ – Зінченко Василь.

Подяку Рокитнянської селищної ради  за активну участь у регіональних змаганнях з інтелектуальних видів спорту та пропаганду здорового способу життя і активного довголіття та з нагоди 85-ти річчя було вручено – Шевченку Володимиру Марковичу.

Переможці і призери вищевказаних змагань отримали грамоти Рокитнянської селищної ради та медалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь