Повага до ветеранів - святий обов'язок кожного!

Дата: 06.05.2021 13:55
Кількість переглядів: 1041

06 травня виконуючий обов’язки селищного голови Юрій Шимченко відвідав учасників бойових дій та інвалідів війни і напередодні свята привітав із 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без опису

З часу закінчення Другої світової війни минуло вже 76 років, однак ми не забуваємо про тих, хто боровся за нашу батьківщину на фронтах, тих, хто пережив воєнне лихоліття, а потім відбудовував зруйноване. Ми щиро вдячні за Ваш героїзм, нескореність та стійкість. З нагоди свята зичимо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять Ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть Ваші діти та онуки, хай у Ваших родинах панує злагода і спокій! – побажав ветеранам Юрій Леонідович.

Керівний склад селищної ради, а саме заступник селищного голови Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва, голова Рокитнянської ради ветеранів Микола Красін долучились до вітань та вручили визволителям продуктові набори.

Фото без опису

Зі свого боку ветерани поділилися своїми спогадами про ті важкі часи та дали настанову пам'ятати про подвиг і жертовність захисників Вітчизни в ім'я свого народу та рідної землі.

Саме ветерани заслуговують на особливу увагу та підтримку, адже їх з кожним днем, на жаль, залишається все менше і менше.  На сьогоднішній день, їх у громаді залишилося всього  4. Важливе значення має не стільки матеріальна підтримка, скільки людська доброта та повага. Представники влади вислухали їхні потреби і проблеми та взяли їх вирішення на особистий контроль.

Рокитнянська селищна рада висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до формування подарунків для ветеранів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь