На Рокитнянщині розпочався ямковий ремонт доріг

Дата: 06.05.2021 08:45
Кількість переглядів: 748

Для здійснення безпечного проїзду дорогами місцевого значення на Рокитнянщині розпочалися роботи з аварійного ямкового ремонту. Такий ремонт є тимчасовим заходом для забезпечення безаварійного руху автотранспорту та захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування. При ліквідації ямковості враховуються погодні умови, температурний режим та відповідна технологія, що гарантує його тривалу якість.

Фото без опису

Завдяки сприятливим погоднім умовам, 05 травня 2021 року працівники ТОВ "Спец Комплект Постач" розпочали ямковий ремонт доріг по вулицях: Телешівська, Тополева, Польова, Армійська, Червона Січ, Братів Липовенків, Медоварна, Шкільна, Лісна.

Фото без опису

Ознайомившись із ходом проведення робіт, заступник Рокитнянського селищного голови Микола Соколовський зазначив, що відновлення автомобільних доріг - одне з головних завдань для влади і те що ми сьогодні робимо – це довгоочікувані населенням кроки, в частині наведення порядку на дорогах. На цьому зупинятись не будемо, робота продовжується.

Микола Васильович дав відповідні доручення стосовно проведення робіт і на інших ділянках доріг, що перебувають у власності громади.

Фото без опису

Просимо учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають в місцях проведення дорожніх робіт. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, звертайте увагу на дорожні знаки, які попереджають про аварійно-небезпечні ділянки на автошляхах.

ДОВІДКА: 

  • 30.04.2021 на базі електронної системи публічних закупівель України ProZorro відбувся аукціон по спрощеній процедурі на закупівлю робіт з поточного  ремонту дорожнього покриття вулиці Першотравнева в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області;
  • 05.05.2021 по процедурі відкритих торгів відбувся аукціон на закупівлю послуг з поточного ремонту  дорожнього покриття вулиці Вокзальна в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області.  

Також по процедурі відкритих торгів буде проведено:

  • 06.05.2021 аукціон на закупівлю робіт з поточного ремонту  дорожнього покриття по вулицях Незалежності та Заводська в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області;  
  • 06.05.2021 аукціон на закупівлю робіт з поточного ремонту дорожнього покриття по вулиці Ентузіастів в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь