Земний уклін Вам, дорогі ветерани!

Дата: 30.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 628

30 квітня, напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, керівний склад Рокитнянської селищної ради на чолі і з селищним головою Юрієм Богдановим привітали учасників бойових дій та інвалідів війни із прийдешнім святом.

Фото без опису

„День Перемоги - світле і водночас скорботне свято. Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Бажаю всім нашим ветеранам і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі” – зауважив Юрій Андрійович та вручив ветеранам вітальні адреси.

Фото без опису

До вітань також долучилися депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин, яка побажала визволителям здоров'я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно ж, мирного неба над головою і подарувала їм продуктові набори, секретар селищної ради Юрій Шимченко та голова Рокитнянської ради ветеранів Микола Красін.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь