Виїзд в сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та багатодітні родини

Дата: 30.04.2021 10:43
Кількість переглядів: 510

Працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради разом з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради  здійснили спільний виїзд в села Ольшаниця, Бушево, Калинівка, Першотравневе та відвідали 10 сімей, а саме: багатодітні сім’ї, сім’ї опікунів, сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Батьки були попереджені про відповідальність щодо належного утримання та виховання дітей. Усім родинам, де виховуються діти шкільного віку, нагадали про необхідність допомагати своїм школярам з дистанційним навчанням. З опікунами проводилась роз’яснювальна робота щодо оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Деяким сім’ям було рекомендовано покращити умови проживання, дотримуватись санітарно-гігієнічних правил, за необхідності вчасно звертатися за медичною допомогою та не забувати про карантинні обмеження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь