Все починається із культури кожного!

Дата: 29.04.2021 18:09
Кількість переглядів: 495

Вже традиційно щороку навесні Рокитнянщина долучається до наведення благоустрою та впорядкування території нашої громади. Осторонь не залишився і відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Впродовж квітня 2021 року за ініціативи відділу було проведена значна та об’ємна робота щодо впорядкування закладів культури нашої громади та історично-архітектурних пам’яток нашого краю.

Зокрема було приведено до ладу будинки культури та бібліотеки-філії у селах Ромашки, Бакумівка, Шарки, Ольшаниця, Бушеве, Синява, Савинці, Житні Гори, Острів, Насташка та Центральний і селищний будинки культури селища Рокитне. Здійснено побілку фасадів закладів, пофарбовано вікна та впорядковано прилеглу територію цих культурних закладів. Також було впорядковано територію біля історичного пам’ятного знаку ватажку антів Божу в с. Синява. 

Ми висловлюємо щиру вдячність усім, хто допоміг створити лад і затишок на нашій рідній землі, усім, хто забажав бачити наш край  чистим, доглянутим та красивим: сільським старостам кожного населеного пункту громади, директору СТОВ "Ромашки" Василю Миколайовичу Бурченку та його бригаді, директору ПП «Острівське» Петру Олександровичу Комасі, усім директорам, завідувачам і працівникам сільських будинків культури, клубів та бібліотек.

Попереду ще багато роботи на культурній ниві задля надання якісних культурних потреб жителям нашої красивої Рокитнянщини.

Заклади культури громади – це візитівка кожного населеного пункту! Завдяки закладам культури забезпечується дозвілля мешканців та гостей нашого краю. Тож приємно усвідомлювати, що є багато небайдужих людей, які люблять наш край, пишаються ним та плідно працюють на благо нашої громади! Добрі справи не залишаються непоміченими! Доброта і щедрість обов’язково повернуться сторицею!

Зробімо наш край – Рокитнянщину – кращою, сучасною та прогресивною, щоб молоде покоління пишалося своїми предками.

Відділ культури, молоді та спорту вітає всіх жителів Рокитнянщини із прийдешніми святами – Днем праці та Святої Пасхи. Будьте всі здорові, працьовиті та «культурні»!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь