Санітарний стан та благоустрій територій – це візитівка кожної територіальної громади!

Дата: 29.04.2021 17:20
Кількість переглядів: 588

29 квітня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та його заступник Микола Соколовський здійснили об’їзд сіл Бирюки, Острів, Троїцьке та Насташка. Під час об’їзду,  керівництвом селищної ради було звернуто увагу на організацію заходів з метою покращення благоустрою населених пунктів, зокрема очищення узбіч, побілка дерев та бордюрів, викошування трави, впорядкування пам’ятників та пам’ятних знаків.

"Такі поїздки дуже корисні, адже можна на власні очі побачити стан справ на тій чи іншій території, поспілкуватися з жителями, вислухати їхні проблеми, а вже потім шукати шляхи їх вирішення", - зазначив очільник громади.

Цього ж дня колектив ТДВ "Синявське" взяв активну участь у заходах з благоустрою території смт Рокитне. На чолі із директором товариства Ярославом Литвином впорядковували газони, побілили та обкопали дерева, довели до ладу інші зелені насадження. Колектив працював дружно і злагоджено, наводячи лад на своїй території, щоб вона розквітла свіжими яскравими барвами.

Юрій Андрійович подякував директору ТДВ "Синявське", депутату Рокитнянської селищної ради Ярославу Васильовичу за небайдужість та ініціативу у громадських справах.

Весь цей  час до прибирання були залучені працівники дорожньої організації "Planet X 1", які прибирали узбіччя дороги та вивозили сміття.

За словами Юрія Андрійовича, патріотизм та любов усіх, хто не шкодуючи свого часу, фізичних сил і душевного пориву задля участі в суспільно-корисних справах на благо Рокитнянської громади, викликає захоплення, відчуття великої вдячності та побажання міцного здоров’я і подальших звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь