Відбулась нарада на тему: "Стан злочинності серед неповнолітніх та патріотичне виховання молоді в Рокитнянській територіальній громаді"

Дата: 28.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 651

28 квітня 2021 року заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук провів нараду на тему: "Стан злочинності серед неповнолітніх та патріотичне виховання молоді в Рокитнянській територіальній громаді". Розглянуто питання про стан злочинності в Рокитнянському громаді, про порядок та підстави взяття дітей на облік служби, про стан проведення профілактичної роботи в закладах загальної середньої освіти, про механізм взаємодії та співпраці суб’єктів соціальної роботи.

Кожен з учасників наради проінформував про пророблену роботу в сфері профілактики злочинності серед дітей. Обговорено проблеми, з якими найчастіше зустрічаються суб'єкти соціальної роботи та методи їх вирішення.

За підсумками наради рекомендовано:

  • закладам загальної середньої освіти продовжити роботу щодо виявлення дітей групи ризику та постановки їх на внутрішньошкільний облік та налагодити співпрацю з дільничними інспекторами поліції;
  • старостам сіл спільно з дільничними інспекторами та представниками відділу освіти селищної ради здійснювати контроль за перебуванням дітей у нічний час без супроводу дорослих, вживання ними алкогольних напоїв та тютюнових виробів шляхом проведення нічних рейдів на підвідомчій території;
  • службі у справах дітей та сім"ї селищної ради по завершенню карантинних обмежень та відновлення навчання в закладах освіти – продовжити заплановані лекційні та інформаційно-просвітницькі заходи згідно плану роботи;
  • центру соціальних служб селищної ради активізувати роботу щодо вчасного виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та підвищити рівень надання соціальних послуг сім’ям, які цього потребують.

Також учасниками наради вирішено продовжити роботу щодо створення у громаді консультативної служби "Спеціалізована служба первинно-психологічного консультування осіб, які постраждали  від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь