Впорядковано ще кілька закладів культури громади

Дата: 27.04.2021 14:27
Кількість переглядів: 1013

27 квітня 2021 року в.о. начальника відділу культури молоді та спорту Світлана Полив’ян та спеціаліст відділу Алла Нечепоренко здійснили черговий об’їзд закладів культури Рокитнянської територіальної громади. Цього дня було обстежено будинки культури, сільські клуби та бібліотеки-філії у селах Насташка, Синява, Острів, Шарки, Бакумівка та Ромашки.

Фото без опису

За результатами обстеження було з’ясовано, що в Насташівському будинку культури впорядковано актовий зал, біля Острівського будинку культури впорядковано прилеглу територію. В бібліотеках-філіях презентовано виставки до 35-х роковин Чорнобильської трагедії та нині «кипить» гурткова робота з підготовки пасхальних поробок, прикрас та писанок до Великодніх свят.

Культурні заклади зазначених сіл громади впорядковано на належному рівні, проте існують ще деякі невирішені проблемні питання: щодо побілки сільського будинку культури с. Шарки та щодо невивезеного сміття перед сільським клубом с. Троїцького.

Більшість сільських старост активно співпрацюють із відділом культури, молоді та спорту, ідуть на зустріч у вирішенні проблемних питань ввірених їм населених пунктів.

Сподіваємось і на подальшу взаємну співпрацю із сільськими старостами, на зворотню взаємодію із органами виконавчої влади, на підтримку розвитку місцевої народної творчості, аматорського мистецтва та якісного культурного обслуговування громадян!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь