Керівництво громади оглянули роботи з упорядкування територій населених пунктів Рокитнянської селищної ради

Дата: 27.04.2021 13:47
Кількість переглядів: 552

Завдання старости — стати лідером своєї громади. Щоб досягти цього, староста має ефективно виконувати покладені на нього повноваження. Одним із таких повноважень є взяття участі у здійсненні контролю за станом благоустрою села.

27 квітня 2021 року, з метою огляду проведення роботи щодо упорядкування території Рокитнянської громади, селищний голова Юрій Богданов та його заступник Микола Соколовський здійснили об’їзд населених пунктів, а саме побували у селах: Луб’янка, Першотравневе, Ольшаниця, Телешівка, Калинівка, Шарки. Слід зазначити, що під час об'їзду територій, санітарний стан та благоустрій територіальної громади залишив вкрай позитивні враження. Старостами сіл вжито заходів щодо приведення у належний санітарний стан населених пунктів громади, а саме: упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових та дворових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, упорядкування вулиць, доріг та придорожніх смуг, проведення очистки берегів річок, ставків від сміття, упорядкування пам’ятників, кладовищ.

Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарної очистки громади, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.

По завершенню об’їзду Юрій Андрійович дав доручення старості сіл Шарки та Калинівка Миколі Шароварі та начальнику відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанні Головіній скласти дефектні акти щодо виконання поточного ремонту дорожнього покриття по вулиці Молодіжна та Садова у селі Калинівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь