Відбулось засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю

Дата: 23.04.2021 08:54
Кількість переглядів: 549

22 квітня 2021 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Сергій Бусол  провів засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю.

Фото без опису

Розпочалось засідання виконкому із заслуховування старост сіл про затвердження звітів про виконання сільських бюджетів за 2020 рік. У ході засідання розглянуто ряд питань, серед них: про затвердження цільової Програми захисту населення і територій Рокитнянської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки; про затвердження Порядку скликання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянська багатопрофільна лікарня"; про затвердження статуту комунального підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнетепломережа" в новій редакції та інші.

Фото без опису

В результаті роботи комісії були опрацьовані та внесені пропозиції до проектів рішень і рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії Рокитнянської селищної ради. У засіданні взяли участь члени комісії, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, керівники структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь