Обстеження закладів культури громади

Дата: 21.04.2021 11:46
Кількість переглядів: 361

20 квітня 2021 року комісія відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради у складі: в.о. начальника відділу Світлани Полив’ян, спеціаліста І категорії відділу Алли Нечепоренко та бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу Ніни Мітлицької здійснила об’їзд закладів культури Рокитнянської територіальної громади – будинків культури, сільських клубів та бібліотек-філій.

Фото без опису

Цього дня комісія побувала у селах Ромашки, Бакумівка, Шарки, Ольшаниця, Бушеве, Синява, селищі Рокитне та вивчила усі проблемні питання культурних закладів. Зокрема, було обстежено стан упорядкування прилеглих територій закладів культури, стан матеріально-технічного забезпечення клубних та бібліотечних закладів, оцінено потенціал галузі аматорського мистецтва й художньої творчості, перевірено діяльність директорів та завідувачів закладів культури. 

Фото без опису

За результатами обстеження комісія відділу культури, молоді та спорту надала методичні рекомендації та вказівки керівникам закладів культури та залучила до співпраці старост населених пунктів і місцевих підприємців-меценатів щодо вирішення питань з ремонтно-будівельних робіт.

Фото без опису

Заклади культури громади – це візитівка кожного населеного пункту! Завдяки закладам культури забезпечується дозвілля мешканців та гостей, забезпечується надання якісних культурних послуг та проведення культурно-мистецьких заходів, акцій тощо. 

Основним завдання культурної спільноти нашої громади залишається збереження і продовження надбаних віками культурних, моральних і духовних цінностей, створення сприятливих умов для розвитку нових видів, жанрів, способів і засобів творення культурного продукту, без яких суспільство, нація й кожний окремий житель нашої громади не можуть мати перспективи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь