Робочий візит до віддалених населених пунктів

Дата: 20.04.2021 16:41
Кількість переглядів: 382

20 квітня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та депутат селищної ради Ярослав Литвин побували із робочим візитом у ДНЗ „Ясла-садок „Зірочка” с. Калинівка та Шарківській гімназії.

Фото без опису

Завідуюча ДНЗ „Зірочка” Тамара Заруцька провела екскурсію по приміщенню дитячого садочка, яке збудовано у 1960 роках та розповіла, що його відвідують 12 дітей із с. Калинівка, с. Луб'янка та с. Першотравневе. Гості оглянули харчоблок, спальну та ігрову кімнати, а також щойно оновлений ігровий майданчик, де проведено косметичні роботи за фінансової підтримки депутата селищної ради Ярослава Литвина

Фото без опису

Приємним приводом для візиту до Шарківської гімназії виявилося бажання привітати директора Шарківської гімназії Вікторію Скорик із днем народження. Іменинниці бажали щасливої долі, побільше усмішок і радості, любові, гармонії із собою та вдячних учнів. Вікторія Григорівна запросила гостей оглянути приміщення школи та дитячого садка, які відвідують діти із с. Шарки, с. Калинівка, с. Луб'янка, с. Бакумівка та с. Першотравневе.

Під час спілкування із працівниками навчальних закладів Юрій Андрійович поцікавився рівнем забезпечення установ, умовами, що створені для виховного процесу дітей та проблемами, які виникають у роботі закладів, акцентував увагу на створенні максимально комфортних умов для навчально-виховного процесу та наголосив, що піклування про підростаюче покоління, його майбутнє - це головний обов'язок керівництва громади та держави вцілому; врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо, зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього - ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Фото без опису

Наприкінці поїздки Юрій Андрійович та староста сіл Шарки та Калинівка Микола Шаровара подякували депутату селищної ради Ярославу Литвину за чуйність та оперативність у вирішенні проблемних питань з якими до нього звертаються жителі громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь