Робочий візит керівництва громади у с. Острів та с. Насташка

Дата: 20.04.2021 12:21
Кількість переглядів: 458

20 квітня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та його заступник Микола Соколовський відвідали комунальне підприємство Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Острів".

Фото без опису

Під час візиту керівництво громади ознайомились із роботою підприємства, проблемами та перспективами розвитку. Юрій Андрійович та Микола Васильович поспілкувалися із директором підприємства Миколою Поночовним та його працівниками щодо нагальних проблем, які виникають в процесі роботи та впливають на якість обслуговування мешканців громади. Очільник громади дав доручення окультурити прилеглу територію підприємства та навести лад прилеглої території до сміттєзвалища твердих побутових відходів.

Фото без опису

Цього ж дня керівництво громади  з робочою поїздкою побували в селі Насташка. Посадовці поспілкувались із старостою сіл Насташка та Колісникове Олесею Кашубою, обговорили питання життєдіяльності села, перевірили в якому стані знаходяться дороги, узбіччя, тротуари, зелені насадження тощо. Було дано доручення провести благоустрій узбіччя дороги при в’їзді в село Насташка. На завершення зустрічі, Юрій Андрійович відзначив, що такі робочі поїздки практикуватиме й надалі. Вони дають можливість на власні очі оцінити стан справ у різних галузях господарства, дізнатися про основні проблемні питання, сформувати перелік об’єктів, які потребують першочергової підтримки влади громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь