Надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів!

Дата: 20.04.2021 09:25
Кількість переглядів: 484

30.03.2021 прийнято Закон України № 1358/ІХ «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби CОVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2». Перебіг строку для отримання допомоги у зв’язку із запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів у лютому-березні 2021 року починається через 10 днів з дня набрання чинності Законом № 1358. Тобто перебіг подання заяви розпочнеться з 19 квітня.

Право на отримання допомоги мають фізичні особи–підприємці та наймані працівники, діяльність яких тимчасово зупинена внаслідок запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів та яка відповідає переліку основних видів економічної діяльності стосовно яких здійснюються протиепідемічні заходи. (Повний перелік КВЕДів встановлено Постановою КМУ від 07.04.2021 № 329. Її можна переглянути за посиланням: https://kmu.gov.ua/)

Подати заяву можна ВИКЛЮЧНО в електронній формі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія» або з використанням мобільного додатка «Дія».

Пенсійна служба Київщини закликає фізичних осіб підприємців та найманих працівників скористатися можливість і подати заяву для отримання одноразової допомоги.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь