ПРИЗУПИНЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В ДОШКІЛЬНИХ ТА ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ!

Дата: 19.04.2021 15:12
Кількість переглядів: 546

19 квітня 2021 року Рокитнянський селищний голова, голова комісії Юрій Богданов провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Рокитнянській селищній раді. Розглянуто питання про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на підвідомчій території Рокитнянської селищної ради, про протиепідемічні заходи в Рокитнянській громаді, пов’язані із гострою респіраторною хворобою  СОVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, про проведення вакцинації населення вакциною Pfizer/BioNTech. 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Під час засідання директор комунального некомерційного підприємства селищної ради "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оксана Яра проінформувала, що для проведення вакцинації населення вакциною Pfizer/BioNTech  в Київській області створені дві мобільні бригади (Ірпінська та Рокитнянська), які проводять щеплення вакциною працівників та пацієнтів психоневрологічних інтернатів. 18 квітня 2021 року Рокитнянська бригада, відповідно до затвердженого графіка, проводила вакцинацію в Білоцерківському психоневрологічному інтернаті. Вакцинацію зроблено 96 особам. Директор комунального некомерційного підприємства селищної ради "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" Сергій Ігнатьєв доповів, що кількість хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні зменшується. Станом на 19 квітня 2021 року їх кількість становить 65 осіб. Також звернувся до членів комісії з проханням, в зв'язку зі значним похолоданням, продовжити опалювальний сезон в закладах охорони здоров'я, які працюють на твердому паливі.

 

Фото без опису


Начальник відділу освіти селищної ради Сергій Діренко надав інформацію про температурний режим в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах громади, наголосивши, що вона не відповідає санітарним нормам і правилам, а також  неможливості оперативно включити газові котельні тому, що опалювальний сезон припинено.


Членами комісії вирішено:

  • дати дозвіл на продовження опалювального сезону в закладах охорони здоров'я;
  • продовжити протиепідемічні заходи, що відносяться до "червоної зони" в Рокитнянській громаді, виконувати рішення комісії ТЕБ та НС: протоколи № 9 від 02.04.2021, № 10 від 09.04.2021 та № 11 від 16.04.2021 - до 23.04.2021 року;
  • призупинити роботу дошкільних навчальних закладів та навчання учнів 1 – 4 класів загальноосвітніх навчальних закладів громади з 19 квітня – 23 квітня 2021 року.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь