УВАГА! ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ!

Дата: 16.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 1296

16 квітня 2021 року Рокитнянський селищний голова, голова комісії Юрій Богданов провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Рокитнянській селищній раді.

Фото без опису

Розглянуто питання про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на підвідомчій території Рокитнянської селищної ради, про протиепідемічні заходи в Рокитнянській громаді, пов’язані із гострою респіраторною хворобою  СОVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. 

Фото без опису

Під час засідання директор комунального некомерційного підприємства селищної ради "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оксана Яра доповіла про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у Рокитнянській громаді: підтверджених випадків за весь період – 3010, 637 – госпіталізованих, 2844 – видужало, 63 – померлих. Медичних працівників захворіло – 143, з них 3 померло. Вакцинувалося в Рокитнянській громаді – 420 осіб. Директор комунального некомерційного підприємства селищної ради "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" Сергій Ігнатьєв наголосив, що кількість хворих, починаючи з 04 квітня 2021 року тримається на рівні 70 пацієнтів, що значно менше в порівнянні з періодом до 04 квітня 2021 року (більше 100 осіб). На даний час лікарня киснем забезпечена, в наявності - 40 кисневих генераторів.

Членами комісії вирішено:

  • продовжити протиепідемічні заходи в Рокитнянській громаді, введені рішенням комісії ТЕБ та НС Рокитнянської селищної ради згідно протоколів № 9 від 02.04.2021 та № 10 від 09.04.2021 - до 23 квітня 2021 року;
  • дозволити роботу з дотриманням санітарних заходів (носіння масок, дотримання соціальної дистанції 1.5 – 2 м., вологого прибирання приміщень з застосуванням дез. засобів через кожні 2 години та провітрюванням на 20 хвилин, перебування не більше 1 особи на 10 м²) перукарень, салонів краси, магазинів, що продають будівельні матеріали, квіти, кафе – барів (робота дозволяється до 22 год. 00 хв., за столиком не більше 6 осіб), торгівлю на  ринку промисловими товарами (за умови призначення особи, що здійснює контроль за дотриманням санітарних заходів та входу через одні ворота) та роботу бібліотек. 

По завершенню засідання очільник громади подякував членам комісії за дотримання протиепідемічних заходів та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь