Хочеш змінити життя в громаді – почни з себе! З таким лозунгом працюють на Рокитнянщині.

Дата: 15.04.2021 09:00
Кількість переглядів: 788

14 квітня 2021 року трудовий колектив Рокитнянської селищної ради на чолі із селищним головою Юрієм Богдановим, працівники Центру соціальних служб селищної ради, Рокитнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради, комунальних некомерційних підприємств селищної ради "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" і "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" облаштовували прилеглі до своїх установ території, упорядковували узбіччя доріг і лісосмуги в напрямках: Рокитне – Ольшаниця, Рокитне – Телешівка, Рокитне – Бакумівка, Житні Гори – Узин – Савинці, Рокитне – Острів, Рокитне – Салиха, Рокитне – Синява, Рокитне – Сухоліси. В ході проведеної роботи, спільними зусиллями прибирали пластикові, скляні та паперові відходи. Але на жаль, тієї кількості сміття яка накопичилась за певний час, все прибрати не вдалось. Наступного разу, великою командою продовжимо упорядковувати  нашу спільну громаду.

Фото без опису

Рокитнянська селищна рада висловлює щиру вдячність за надану техніку для збору та вивезення сміття депутату Рокитнянської селищної ради Сергію Буслу, директору СФГ "Авангард" Віталію Коцюбі та директору СТОВ "Нива" Петру Сукайлу, а депутату Рокитнянської селищної ради Ярославу Литвину та підприємцю Борису Уманцю – за надані мішки для збору сміття.

Закликаємо мешканців громади бути свідомими і культурними: прибирати сміття, не засмічувати вулиці, парки, ліси та водойми.

Не забуваймо, що чистота і порядок нашого рідного краю залежить від кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь