На обліку в управлінні соцстраху Київщини перебуває майже 179 тис. страхувальників

Дата: 08.04.2021 14:14
Кількість переглядів: 323

Фото без описуСтаном на 1 квітня цього року в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області на обліку перебуває 178,96 тис. страхувальників, в тому числі: 75,51 тис. (42,2%) - юридичних осіб; 18,85 тис. (10,5%) - фізичних осіб, які використовують найману працю; 84,55 тис. (47,27%) - фізичні особи, які не являються роботодавцями, добровільно застраховані особи та фермерські господарства – 0,05 тис.(0,03%).

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року загальна кількість страхувальників збільшилась на 3%, кількість юридичних осіб збільшилась 4%, кількість роботодавців серед фізичних осіб зменшилась на 1,8%, збільшилась кількість ФОП без найманої праці на 3,5%, фермерських господарств збільшились на 6%.

З початку року на доходний рахунок управління надійшло 956,52 тис. грн., з них: неправомірно витрачених коштів за результатами перевірок – 607,3 тис. грн., фінансових санкцій за недотримання законодавства про соціальне страхування – 304,29 тис. грн., адміністративних штрафів – 29,6 тис. грн., заборгованість минулих років по страхових внесках – 6,2 тис. грн., претензії за необґрунтовано видані листки непрацездатності – 7,6 тис. грн. та інші надходження.

Значну суму недоїмки зі сплати страхових внесків до Фонду по управлінню виконавчої дирекції Фонду у Київській області станом на 01 квітня 2021 року мають наступні страхувальники: ЗАТ «Переяслав - Хмельницький хлібозавод», ВАТ «Згурівський бурякорадгосп», Миронівське будівельно-монтажне управління, ВАТ «Ремонтно-будівельне управління», ДП «Сільськогосподарське підприємство «Нива», ВАТ «Фастів-авто».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь