Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради "Київський обласний онкологічний диспансер" інформує!

Дата: 31.03.2021 13:09
Кількість переглядів: 455

Фото без описуСтатистика онкологічної захворюваності в Київській області, Рокитнянській громаді, та й в Україні в цілому, залишається вкрай незадовільною. Диспансеризація і профогляди працюючих, що було основним у виявленні ранніх стадій захворювання на рак, як правило не проводяться.

У зв’язку із цим спеціалістами КНП КОР "Київський обласний онкологічний диспансер" розроблено ряд заходів, направлених на раннє виявлення онкологічних захворювань та продовження й збереження життя пацієнтів. Серед них – відновлення курації районів та територіальних громад фахівцями диспансеру, в тому числі – з виїздом на місце. Окрім того, передбачена можливість постійного телефонного зв’язку лікарів первинної і вторинної ланки області зі спеціалістами нашого лікувального закладу в робочому режимі.

Укладені нашим лікувальним закладом з НСЗУ договори "Про надання медичних послуг населенню за програмою медичних гарантій 2021" дають можливість безкоштовно надавати пацієнтам медичні послуги з урахуванням вікового цензу. Серед них: обстеження на МРТ, КТ, радіонуклідна діагностика, ендоскопічні дослідження, сучасна лабораторна діагностика, в тому числі – цитологічні й морфологічні дослідження. 

Відповідно до вимог, передбачених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.03.2018 № 504 "Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21.03.2018 № 348/31800, КНП КОР "КООР" пропонує направляти до закладу пацієнтів для обстеження на предмет захворювань молочної залози (рак молочної залози), передміхурової залози (рак передміхурової залози), кишківника (коло ректальний рак).

Пацієнти приймаються як з електронними направленнями від лікуючого/сімейного лікаря (безкоштовно), так і без нього (відповідно до затверджених тарифів).

Можливий попередній запис на прийом до фахівців нашого онкологічного диспансеру за телефонами: (044) 500-15-55 (багатоканальний); (097) 115-32-56; (050) 818-05-99.

Білоцерківський район:

Куратори по хірургії:
Соколюк Михайло Анатолійович
Кірсенко Олег Володимирович

Куратори по урології:
Борисенко Дмитро Олександрович

Куратори по гінекології:
Костіков Валерій Валерійович

Будьте здорові та бережіть себе!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь