КНП "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" та "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" отримали благодійну допомогу від місцевого мецената

Дата: 29.03.2021 18:12
Кількість переглядів: 1269

29 березня 2021 року комунальні некомерційні підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" та "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" отримали благодійну допомогу від місцевого мецената, директора ТОВ "АПК Насташка" Олексія Прудиуса.

Фото без опису

Звичайна медична маска може знаходитися на обличчі не більше 2 годин. Потім її необхідно замінити на нову. Постійно міняти треба і медичні рукавички. У ситуації, що склалася із карантином та загрозою розповсюдження вірусу COVID-19, потреба у видатковому матеріалі збільшується в рази, бо захист медиків є одним із важливих завдань.

Розуміючи потреби лікарів, Олексій Григорович передав закладам охорони здоров’я чотириста респіраторів та чотириста пар медичних рукавичок.

Рокитнянська селищна рада, директори КНП "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" та "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Сергій Ігнатьєв і Оксана Яра щиро дякують меценату за систематичну підтримку медичних закладів нашої громади. Віримо, що спільними зусиллями ми збережемо людські життя та здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь