Щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 29.03.2021 14:35
Кількість переглядів: 365

29 березня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів щотижневу нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, керуючою справами виконавчого комітету селищної ради Таїсією Ігнатьєвою, директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без опису

На початку наради очільник громади повідомив про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 по Рокитнянській територіальній громаді. Усього захворіло з початку пандемії – 2822 особи. Одужали 2200 особи, померли - 57. Лікарі проводять моніторинг за станом здоров’я 565 особам. 

Під час наради розглянуто питання про хід виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.06.2020 № 467 "Про внесення змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення", про підготовку документації для проведення тендерних процедур по ремонту місцевих доріг комунальної власності в Рокитнянській громаді, про підготовку до проведення весняного двомісячника благоустрою у Рокитнянській громаді, про освітлення вулиць підвідомчих територій Рокитнянської громади, про ліквідацію та обрізку дерев, про придбання сміттєвих баків та контейнерів для твердих побутових відходів.

По завершенню наради селищний голова кожному із присутніх дав відповідні доручення та вказівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь