Центр соціальних служб інформує

Дата: 24.03.2021 15:51
Кількість переглядів: 429

На території Рокитнянської громади діють обмеження у зв’язку з карантином через поширення захворювання на COVID-19. Проте, оголошений карантин не призупиняє дію норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми. 

Фото без опису

На початку поточного тижня працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області відвідали сім’ї, яким було надано рекомендації щодо створення комфортних та безпечних умов проживання. Батьки були ознайомлені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Усі були попереджені про епідеміологічну ситуацію в громаді.

Фото без опису

24 березня 2021 року надійшло повідомлення про те, що мати в неналежних умовах виховує малолітнього сина. Відразу за місцем проживання матері з дитиною виїхала  комісія у складі заступника Рокитнянського селищного голови, старости села Насташка, психолога Центру соціальних служб селищної ради та головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї селищної ради.

Зважаючи на стан житла та умови, в яких проживала дитина, було вирішено помістити матір з дитиною в КНП "Рокитнянська  багатопрофільна  лікарня" для медичного обстеження. На далі питання щодо подальшого місця проживання дитини буде вирішуватися на комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь