Щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 22.03.2021 14:30
Кількість переглядів: 448

22 березня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів щотижневу нараду із секретарем селищної ради Юрієм Шимченком, своїми заступниками Миколою Соколовським та Олександром Конопчуком, директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без опису

На початку наради очільник громади повідомив про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 по Рокитнянській територіальній громаді. Станом на 22 березня 2021 року - 2656 лабораторно підтверджених випадків захворювань на COVID-19, одужавших 2002 особи, померлих 55 осіб. Лікарі проводять моніторинг за станом здоров’я 599 осіб. Контактних - 685 осіб. Захворівших медиків 98 осіб, з них двоє померлих. Також Юрій Андрійович наголосив, що компанією ТОВ "Цеоліт Медікал" повністю проведена робота з діагностики та ремонту Концентратору кисню О 93-370 (22,23 куб.м./год.) (270 л. ресивер) до Системи лікувального газопостачання.

Під час наради розглянуто питання про підготовку до проведення весняного двомісячника благоустрою у Рокитнянській громаді, про освітлення вулиць підвідомчих територій Рокитнянської громади, про ліквідацію та обрізку дерев, про ремонт покрівель та підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків, про висадку ялинок на території селища Рокитне.

По завершенню наради селищний голова кожному із присутніх дав відповідні доручення та вказівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь