Інформація щодо ремонту концентратору кисню до системи лікувального газопостачання

Дата: 22.03.2021 08:15
Кількість переглядів: 901

Станом на 20 березня 2021 року компанією ТОВ "Цеоліт Медікал" повністю проведена  робота з діагностики та ремонту Концентратору кисню О 93-370 (22,23 куб.м./год.) (270 л. ресивер) до Системи лікувального газопостачання.

Фото без опису

А саме: 
- 20.03.2021 проведено заміну адсорбенту в цеолітових колонах. Параметри кисню на виході з концентратору доведено до 94 %, що є нормальним показником для даного приладу. Було поставлено декілька датчиків на осушувач повітря, що забезпечується додатково захистом від перегріву системи.

Проведена робота у декількох напрямках одночасно: з’ясування причин та можливих обставин розкладання адсорбенту; замовлення нового адсорбенту; виклик експерта з заводу-виробника для проведення повного аналізу ситуації. 

- 17.03.2021 замовлено профіль для обшивки резервної кисневої балонної рампи. Так як її основне призначення – бути резервним джерелом кисню у разі виходу з ладу концентратора кисню. На даний момент немає нагальної потреби для її використання, тому як тільки поставлять замовлений профіль, відразу буде проведено її обшивку (орієнтовно з 22.03.2021 - 24.03.2021).

Станом на 22.03.2021 Концентратор кисню О 93-370 (22,23 куб.м./год.) (270 л. ресивер) до Системи лікувального газопостачання стабільно працює.

Працівники комунального некомерційного підприємства селищної ради "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" контролюють та ведуть постійний зв'язок з інженерною службою ТОВ "Цеоліт Медікал".

Медикаментами та витратними матеріалами пацієнтів хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, КНП "Рокитнянська БЛ" забезпечує повністю, згідно протоколу лікування та Національним переліком лікарських засобів в Україні.

Медичні працівники повністю забезпечені засобами індивідуального захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь