Профілактичний рейд „Діти”

Дата: 18.03.2021 15:47
Кількість переглядів: 539

З метою перевірки житлово-побутових умов проживання і утримання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та подолання сімейного неблагополуччя, 18 березня 2021 року спеціалістами служби у справах дітей та сім'ї селищної ради спільно із представниками Центру соціальних служб селищної ради та представником ювенальної превенції відділу поліції проведено профілактичний рейд „Діти”.

Фото без опису

Під час рейду обстежено та перевірено житлово-побутові умови проживання 5 дітей, які по недбалості батьків перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

За результатами рейдового заходу складено акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведено індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

Фото без опису

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, побутові умови відповідають нормам. Батьки, знаючи, що перебувають під  контролем служби  у справах дітей та соціальних працівників, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти проживали в належних умовах.

Спеціалістами служби у справах дітей, центру соціальних служб селищної ради та працівниками поліції приймаються всі можливі передбачені законодавством заходи щодо захисту прав дітей, притягнення винних осіб до адміністративної, кримінальної відповідальності та у крайньому випадку позбавлення батьків батьківських прав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь