Об’їзд Рокитнянських закладів загальної середньої освіти №1 та №3

Дата: 18.03.2021 15:54
Кількість переглядів: 561

18 березня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та його заступник Микола Соколовський відвідали Рокитнянські заклади загальної середньої освіти № 1 та № 3. Під час робочої зустрічі керівництво громади оглянули приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, харчоблоків, котелень, спортивні зали та майданчики, поспілкувалися з директорами шкіл та обговорили ряд нагальних питань, націлених на покращення якості надання освітніх послуг жителям громади.

Фото без опису

"На мою думку, дуже важливо, коли виконавчий комітет, керівництво навчального закладу і батьки дбають не тільки про навчальний процес, але й про те, щоб дітям було комфортно. Оскільки те, де вони навчаються, впливає на результати навчання", - зауважив Юрій Андрійович.

Цього ж дня очільник громади завітав до дитячого навчального закладу "Світанок", де поцікавився умовами перебування, станом харчування маленьких хлопчиків і дівчаток, дотриманням температурного режиму.

Хочеться, щоб держава мала змогу 100 % забезпечувати всі потреби шкіл, садочків та інших сфер, однак сьогодні такої можливості немає. Та загальними діями ми будемо реалізовувати свої плани та проекти, щоб громада ставала тільки кращою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь