Робочий візит до закладів охорони здоров’я

Дата: 18.03.2021 15:44
Кількість переглядів: 634

18 березня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та його заступник Микола Соколовський з робочим візитом побували у комунальному некомерційному підприємстві Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянська багатопрофільна лікарня", де із директором закладу Сергієм Ігнатьєвим оглянули ремонтні роботи концентратору кисню О 93-370 (22,23 куб.м./год.) (270 л. ресивер).

Сергій Леонідович доповів, що на сьогоднішній день компанією ТОВ "Цеоліт Медікал" ведеться активна робота з діагностики та ремонту Концентратору кисню О 93-370 (22,23 куб.м./год.) (270 л. ресивер) до Системи лікувального газопостачання.

Допоки проводиться гарантійний ремонт концентратора кисню, заклад користується резервною кисневою балонною рампою, яка була в комплекті поставки. Ії основне призначення – бути резервним джерелом кисню у разі виходу з ладу концентратора кисню.

Також Юрій Андрійович та Микола Васильович поспілкувались із директором комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оксаною Ярою, яка доповіла про ситуацію захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у Рокитнянській громаді. Станом на 18 березня 2021 року маємо 2553 лабораторно підтверджених випадків захворювань на COVID-19, одужавших 1941 осіб, померлих 54 особи. Лікарі проводять моніторинг за станом здоров’я 558 особам. Контактних 582 особи. Захворівших медиків 98 осіб, з них двоє померлих.

Під час візиту порушувалися питання про перспективні та проблемні питання розвитку медичної галузі громади, про пріоритетні напрямки роботи місцевої влади та закладів охорони здоров’я щодо покращення медичного обслуговування жителів громади.

На завершення зустрічі керівництво громади подякували лікарям за щоденну кропітку працю, за неймовірну витримку та вірність клятві Гіппократа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь