Нарада щодо продовження карантинних обмежень та контроль за їх дотриманням у Рокитнянській громаді

Дата: 17.03.2021 20:04
Кількість переглядів: 563

17 березня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду щодо продовження карантинних обмежень у Рокитнянській громаді. Розглянуто питання про епідемічний стан на території Рокитнянської територіальної громади, про вжиття протиепідемічних заходів з метою недопущення проникнення та розповсюдження коронавірусної інфекції, про життєдіяльність громади в умовах карантину.

Фото без опису

По завершенні наради вирішено провести 19 березня 2021 року засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Рокитнянській селищній раді. У нараді взяли участь начальник Рокитнянського районного управління Держпродспоживслужби в Київській області Леонід Джміль, начальник відділу по санітарному законодавству Рокитнянського районного управління Держпродспоживслужби в Київській області Валентина Листопад, головний спеціаліст Рокитнянського районного управління Держпродспоживслужби в Київській області Олег Андрушко, директор комунального підприємства селищної ради "Рокитнеблагоустрій" Юрій Сахно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь